Pages

Monday, September 20, 2010

atiqah homemade chocolate giveaway

korang kenal x minah yg dulu berlagak sbb dpt jumpa rossa? for more info, please click here. ok fine, mmg patut die blagak sbb aku pon xpenah lg jmpe rossa. bkn stakat rossa, artis malaysia lain pon mmg xpenah. huhu


muka bangga xley blah! *jeles*

korang knal x sorang minah comel yang dlu penah jual kerongsang kartun? rajin nk mampuih ok minah ni. kalau aku,xde mknanye nk jual2 cmnih. aku mmg xminat lgsg ngn bisnes nih. tp tahap kerajinan minah ni mmg hover taw. jeles aku. dlu penah gk la bli kerongsang ngn cik adik manis (abih tea puji nih) ni. aku bli yang C50 mcm gmbr bwh ni:



awal2 bli dlu punye la smgt gantung kt pencil case. tp skg ni tggal cmni je:
mne hilangnye eskrem tuh?? wallahuallam..aku sndiri pon xsdar :(

korang kenal x minah yg ade bf enseemmmm tu? konon2 dlu blaja dlm clas yg sama. 
a: eh sy minat awk la
b: sy pon minat awk jgk
a: jum kite kapel?
b: jum2..
lebey kureng cmtu kot cne diorg leh kapel. alhamdulillah da 3taun lebih diorang bersama. kan2? aku doakan pasangan ni bahagia smpai bile2. nnt kalo da kawen,WAJIB ajak aku hoccaayyy!! nk tau kisah lanjut pasangan sejoli duajoli ni, bleh baca kt sini

comel gila kan?

korang penah bkk x blog ni? sebenarnye nk cite psl blog tu la.. yg kt atas tu mukadimmah je. nguah3! minah yg dimaksudkan itu adalah nur atiqah bt kamaruddin. beliau la owner blog yg jual coklat nih. aku da knal minah ni since skolah lg. kitorg sekelas masa form4 n form5. dlu masa form1-3 die budak clas arab. bdk clas arab mne xkwn ngn bdk2 yg xamik arab. blaja arab la katakannnn.. haha aku pon da byk kali pergi umh minah ni. tiap2 taun raye konpem pegi cuma taun ni je xsmpt nk pegi. umh minah ni byk cermin tau, tp smua cermin rendah2 je. nk tau knape? ko pikir la sndirik.. bahahahahaha ;p
chocolate yg minah ni buat mmg sodaapp. xcaye tnye med. kan med kan?? rasa die lemak berkrim disukai ramai..aku pon da 2x order ngn minah ni. satu bg kt med, satu lg utk raya. best order kt blog ni sbbnye aku akn dpt diskaung. kah3 kalau xbg diskaun, kito bo saim deh.

yg ni la aku order utk raya hari tu. sape yg dpt mkn ceklat ni, anda mmg bertuah ok! sgt2 bertuah sbb bkn smua dpt mkn. huhu even aku sndiri pon xdpt mkn.

if korang nk order, bleh la ke blog pahitmaniscoklat.blogspot.com. kalau xsilap, raja suhada pon order kt blog ni jugak kan? bek kau ngaku king! haha yg ni kan ko order?
happy belated bday abg kamal.

yang ni lg la jiwang. kalo xslp, ak tau siape pengorder ceklat nih..hahaha korang bleh request anything words nk ltk kt ceklat tuh. tp jgn la request panjang2 mcm ni 'AYANG SAYANG ABG SEPENUH HATI. KAULAH CINTA TERAKHIR KU..LAUTAN API SANGGUP KU REDAH'. gilo apo nk ltk pnjg cmtuh. request la yg berpadanan ngn bilangan ceklat tuh ok.


if korang nk order utk doorgift pon boley jgk. kt blog ni, mcm2 adooo! contoh la, nt kalo mcna nk kawen, bleh la die order ceklat2 nih. budak2 musti suke kan?


korang juge bleh pilih anything shape yg korang nak. contoh2 shape yg ado adalah hati, ketupat, rose, bunga, daun, strawbery, kipas, lampu, meja, kerusi, katil, sofa, almari. nguah3! tipu je 5 yg terakhir tuh .
ni contoh2 shape yg ade. pilih ajo yg mne berkenan

harga pon sgt lah reasonable ok. if korang nk order ngn minah ni, ko ckp la ko mmbe aku. insyaAllah kalau ada rezeki bleh dpt diskaunggg jugak.. bahahahaha ;p
ehem2 yg biru putih tu da slmt masuk dlm perut med. bkn stakat masuk je, siap kluar balik dah pon. hehe

korang order la byk2 ngn makcik atiqah nih. alang2 bleh dera die wt keje kan..walaupun makcik nih still study lg, but dun worry k bebeh..tempahan masih on jgk wpun die tgh blaja sbbnye die bleh wt ceklat tu kt umh sewa dia. alaayhhh makcik ni tiap2 mggu pon balik umah, so korang xyh risau lah ye. makcik ni nmpk je kuat kt luar, pdhal kt dlm tiap2 hari homsik. sobab tu lah tiap2 mggu balik. walaupun makcik ni XDE LESEN KERETA, tp die still wt delivery. die ade driver hoccay! hehehe

for more info, bleh klik link bwh ni ye:
fb: atiqah homemade chocolate


p/s: smua gmbr dicilok daripada fb atiqah kamaruddin :)

5 comments:

εїз Cik Fasya εїз said...

mg agok2 mene dop neh?panjang giloooooo...haha..

raya ari tuh aku muleh cekelat free jah..haha..sape suh x gi umh tqah..

mira said...

xdop harape lasom kot nk mene. aku igtko xrmai yg join, sbb tu aku join. skali tgk rmai gilo! pfffttt nyesal naip panje2..huhu

haha xdae weh nk g umh kj hr tuh. byk konflik!

-atiQah- said...

mira wehhh...kito saim doh la masa form1-3 tu..
tp tegur2 gitu jah..
i kan budak lemah lembut pemalu dan ayu..hahaha..

mira, jange nyesal..sbb oghe duk suko soghe jah baco entri mira nih..10x ado duk baco..

(sbb mira puji habis tea doh) haha..

mira said...

xsxp sapa baco 10x! hahaha

me suya said...

so good girl amira nasir..
weyh semekk. aku down kot leni.
ahakzz bodo molep :)
mg cayo dok aku down?? kiki3