Pages

Monday, November 28, 2011

this is coooolll beb!

mirah: weh buko fb slaluh. hahahaha
mira: ak dlm bus ni, otw blk klate. bkpo?
mirah: hahaha buko laa..

tym ni da dpt rasa mst diorg ni de wt pape kt aku. well, my 6th sense alwaz right..smpai umah je terus bukak fb. sakit dada hokehhhh bile baca smua wallpost yg diorg posted. i was like 'wadahekkk??!!' at first rasa mcm nk mrh gak tp bile da baca smua,terus gelak sorang2. u guys mmg rockxxx!!




demi menyokong usaha kwn2 aku yg bertungkus lumus memprankkan aku, jd aku pon updet status:


tp tp tp xsangka plak rmai yg komen. haha paling xleh blah lecturer aku pon komen "Tahniah, semoga berbahagia selalu" bila da jd cmni,ak rasa gurauan kasar ni xleh diteruskan lg sbb sbelum ni lect tu penah pesan, nt kalo nak kawen ajak la dia. kang xpsl2 dia kecik hati aku xjemput dia..haha dak2 kos aku dlu smua baek ngn lect ni. lecturer aku ni sgt amik berat psl student dia..salute ar kt lecturer ni. act lect ni penah ade kisah tragis dlm hidup dia. meh aku citekan sket.. dia ada 4orang anak, 2 laki n 2pompuan. anak pompuan dia yg sulong sgt cantekkk!! tp nk dijadikan cite, masa ramadhan 2007 lect aku n fmly beliau balik kampung kt kuantan. on the way nk balik skudai, kereta die accident n tiga drp anak beliau meninggal dunia. korang bleh bayangkan x cane prasaan bila 3anak hilang sekelip mata? yg bongsu je slamat.. ibu yang hilang sorang anak pon da mcm orang gila,ni kan plak hilang 3anak skaligus. Allah lg sayangkan anak2 beliau..

all in all, prank ni mmg btul2 jadi lahh. huru hara jap fmly aku sbb diorg igt ada org datang merisik. xpsl2 mak aku pon terkena tempias..kezen2 aku sibuk msg mak aku ape sbnrnya blaku. hahaha serious fun gila prank nih! korang mmg best! tp prank cmni kena wt kt orang yg btul2 close ngn kite je la.. kalo wt kt orang yg xbrapa nk rapat ngn kite, xpsl2 ko kne bunuh nanti. haha aku penah gurau kasar cmni ngn member aku. eh tp xde la seteruk mcm ni.. tp hamik kau, xpsl2 mengamuk minah tu. siap merajuk lg..hahaha 

thanks to all yg terlibat dlm prank ni. u guys mmg rockzzz! 

4 comments:

me suya said...

hahahaha aku rasa sepanjang aku belaja, geng 5 ab la yg paling best. yummy

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

so not coool. seriously

εїз Cik Fasya εїз said...

aku pn almost percaya jgk bena..haha