Pages

Thursday, July 15, 2010

buduh btol laa mimpi camni!

1) kt skolah mak aku ade event ape ntah.. geng2 aku tym kt skolah dlu pon join gk. kunun2 nk g jmpe cikgu skolah la. aku nmpk geng2 aku tgh borak2 n ade sorang minah yg xdikenali. so aku slow2 dtg dr blkg die n tgk muka dia. laaaa nana rupenya. terus peluk cium nana sbb da lama gile xjmpe. last2 aku dpt tau nana xdtg pon kt skolah tu. dah tu makhlok mane yg aku peluk cium tuh? wth

2)sambung lg cite psl event kt skolah tu. ktorg ramai2 gerak g dewan skolah. pastu aku ternampak aiman bob. then aku pon tgur la dia. skali membe kt sbelah aku ckp 'mne ada aiman bob'. aku pon tnjuk la aiman bob kt minah tu n skali aiman bob tu da bertukar jd org lain. membe aku tu pon suh aku baca ayt kursi banyak2. skali tgk nampak aiman bob. 2x tgk nampak org lain. siall btol mimpi cmni

3)aku tgh drive sorang2 nk g mne ntah. dlm kete tu aku sorg je, xde org lain pon. siang lak tuh. tibe2 ada org sergah dari blkg sambil tepuk bahu aku. bodo ok!

3mimpi bodo dalam 1mlm. penangan mkn ubat selesama lisa kot?

5 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

hantu ko mek?haha

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

hantu ko mek?haha

me suya said...

hahahaha...hantu tu plop po xdok oghe lain.. eman n nana. wat the hell is going on haaa??? rindooo sgt kot.=p

me suya said...

hahahaha...hantu tu plop po xdok oghe lain.. eman n nana. wat the hell is going on haaa??? rindooo sgt kot.=p

me suya said...
This comment has been removed by the author.