Pages

Monday, July 12, 2010

new sem

1)alhamdulillah selamat menjejakkan kaki ke bumi skudai dengan selamat. no adegan raba2 dalam bus sbb duk sbelah pompuan. kalo duk sbelah laki mau xtdo smpai pagi..huhu tp ade kesah scary. around 2am kot, aku tgh lena dlm bus n tetiba je driver bus break emergency. since aku duk seat depan, bleh dgr la driver bus tu duk bebel. die ckp die nampak ade budak pkai baju ijau kt tgh jalan. huihhh nasib baek aku xnmpk!

2)smlm adalah tersgt2 penat sbb kne angkut barang2 yang banyaaaaakkkkk gela! million thnks to king n lisa sbb sudi sumbangkan kereta n tq to ari,zira n mikpa kerna sudi sedekahkan tulang empat kerat.

3)kolej baru ni not bad la. tp xbest sbb kolej ni ala-ala asrama. kalau kolej dulu mcm rumah. so xrasa homesick sangat. duk sini rasa homesick. rasa mcm nk extend LI..nt bleh duk umah puas2. huhu cafe adalah sangat jauh drp asrama. maka ini adalah waktu terbaik nk kempiskan perut. bukak pintu blik trus nmpk toilet. orang berak pon bleh bau kot..

4)perkara paling-paling-paling sedih: duit PTPTN utk sem ni rm18 je!! nk makan 2hari pon xlepas. smua ni sbb yuran asrama mhl n kne byr yuran LI. kalau xde yuran LI, bleh la dpt rm300++. so dear frens, no vacation 4 dis sem ok! :(( kesian mak bapak i

5)final year. hopefully evrything goes smoothly. aku igt nk jd rajin la sem ni. xnk jd mcm sem lepas2,mlm nk test baru study. (hangat2 tahik hayam je nih). xpe, yang penting niat tu ada.

6)paling terkesan di hati adalah arwah faqir. (yg xtau bleh klik ini) sem sbelum ni bliau lah tempat aku mengadu. bliau la yg slalu bg support. bliau lah yg slalu wt lawak bodoh. bliau la yg slalu amik berat. ada certain tempat kt fakulti yg mengingatkan aku kpd arwah. al-fatihah bake. semoga tenang di sana. i'll always pray 4 u. i miss u :(

7)last but not least, we miss u mcnad uncit!

1 comment:

tengku nod said...

sy terharu! sy pon rindu korang sume...waaaaa nk blk utm nyooo serooo!