Pages

Tuesday, March 8, 2011

nk smangat drp korang bleh?

sangat sibuk dgn projek yg kne submit hari jumaat ni

pada masa yg sama sangat sibuk dgn fyp

dan pada masa yg sama juga sangat tension dgn fyp :(

permudahkanlah ya Allah...

10 comments:

adila said...

saya akan bg awok sokongan sepadu suara sepadu kata kata...saya tahu awok boleh buat dan insyaALLAH awok akan berjaya dgn cemerlang tuk fyp...
neway tq n sowi aku banyak ngadu fyp kat korg2...korg2 senyap jer tp aku kecoh mcm sok dh xde dah

mira said...

xpe lisa,sharing is caring! xde guna ade kwn kalo xnk share mslh. ececeh.. aku mmg suke dgr cite psl mat bangla yg sket je lg nk mati. haha

Mir said...

yg!!chaiyokkk2!!u can do it!! sabaa2..skit jah lg..doa byk dle maye..tepon umi abah nk ketenange nga semangat des!
everything will b fine :)

anNaqia said...

go mira go mira.
fyp ambo pn ade mslh jgk.
bertahan2. :)
skit jah lg bak kato mir tu.

adila said...

macam ni nak citer tiap2 saat lah...hua2

ape kata kita bunuh bangla tue pastuh kita jd kan abg farid sbgai pmbunuh...ok tak??

me suya said...

ya.. wak molek ya. aku kena hantar final draf fyp mgu depan.. sekso la otok nk tulis gapo tok tahu.. Tension gok

mira said...

mir: tenkiu my darling! doa kakku etep.. rusim lajok dh aku lonih. huk2

naqiah: jum kito samo2 pulun. caiyok naqiah caiyok! hehe

dila: xleh2. nt xdapek kite nk g korea.haha

suya: mu xpo kiro tinggal writing jh lg kam. aku ni simulation xleh nk run lg. huwaaaaa! doa kakku etep suya.

me suya said...

ya.. something bother me.. balik kelatey nt mitok aku cerito k. kot2 aku lupe.. tapi aku mmg benci oghe tino gitu... HEEEEEEeeeeeee saja bg hint nak panas line^^

irma-ain ibrahim said...

semoga berjaya mek! :D

tengku nod said...

goodluck mek. all d best!!