Pages

Saturday, January 8, 2011

randomness

satu
sabtu. of coz la smua org suka kannn kcuali  yg kena keja la. aku pon nt mungkin akan benci sabtu jgk if aku kena kerja on saturday. aku da plan nk buat ape lps abes blaja ni. tp xyh la nk gtaw kt cni, tkt xjd plak. suya, send resume n cover letter mu ko email aku des. asap!

dua
da stat simpan barang2 tu smua. da buang yg mana perlu. its tym to begin a new chapter. 

tiga
sem ni aku blaja
1)economics engineering : masih lg tertanya2 kenapa kena blaja subjek ni. cm xde kaitan ngn mechanical engineering pon. this subject is fully calculation. 
2)heat transfer : subjek yg paling aku risau sem nih sbbnya kena blaja sndiri. xleh nk bergantung harap pada lecturer,phm2 sndiri la knape.huhu my friend suh tukar class tp bila pikir kalau amik ngn lect lagi satu,lebih kureng sma jek. aku xsuka sgt ngn lect clas lg satu. hehe
3)advanced manufacturing : sedikit gusar bila blaja sbjek menghafal. huhu but i'll try my best.
4)project management : still blur2 lg ngn sbjek ni. nmpk gaya kne blaja sndiri jgk. sigh!
5)fyp: hopefully by nex week da bleh stat. huhu 

aku suka ngn sistem fakulti mekanikal uitm yg mna bila da tahun akhir, kite bleh pilih sbjek apa yg nk amik which is bagus la utk kerja nt. kalau kt cni, kite xleh pilih pon. mmg da tetap..huhuk

empat
wan nur khairin. my 4th anak spupu. comel je die snyum.

jari panjang mcm apaknye!

lima
bila nk stat study??

4 comments:

Mir said...

comeyynyooo ank spupu mummm!!!hihihi.. stdyyy2!! ak mggu depe doh..huwaaa..

εїз Cik Fasya εїз said...

tu br ank spupu ke 4 ke?

aku neh dkt 70 ore dh ank spupu..cpt gilo biok..haha

mira said...

mir: huk2 lek luh..mood xmaghi lg nk study. huhu

mcna: hahahahaha gilo ah sapa 70 ore!! fmly ak baru nk biok jah.. ank spupu br 4ore. huhu

me suya said...

mira.. malam kang i anta resume
hehehe gapo dio perancangan mg tu hah? xsey kosi ko?