Pages

Tuesday, January 4, 2011

sementara masih ada masa utk update

satu
happy 3rd anniversary for me. yeay! eh silap, bkn utk aku tp utk bini aku,si mir. udah 3taun pokmat n mekbungo ni berpacaran. nk tau cne diorg knal? ok cmni..bf mir, si eyo ni sbnrnya adalah kwn aku. aku knal masa dia form4 lg kot.. si mamat ni tibe2 sms aku n bla3. jd bila eyo ni bkawan ngn aku, scara automatic dia akan knal mirah jgk..drp kawan,last2 jd kapel n hopefully smpai lah ke jinjang pelamin. insyaAllah..aku sntiasa doakan yg terbaik utk mkhluk 2orang nih. n kalu sek mu nikoh,ak jd pengapit hokey! 

at tesco kb.taken by me,tahun lps kot?
p/s: ololololo cuwiittt nyo amik gmbr pege jari kelinking. hahaha 

dua
new sem da stat.insyaAllah sem ni my last sem kt utm. korg doa2kan aku k.. 1st day da catat rekod p clas ngn xmandi. terbaekkk! smpai utm from kb kul930am.smpai2 je trus landing,penat gila hocai 13jam dlm bus. sedar2 je rumet aku kjut kul1030. clas dr.ipin lak kul11am,mana sempat nk mandi sbb clas lect ni jgn harap korg bleh masuk clas selepas dia masuk.. tp nasib baik smlm die baik hati. huhu

 olololo kemas nya meja dia.. kah3 1st day,of coz laa kemas lagi. tggu la  2 3 minggu lagi, konpem yg biru tu da xnmpak. hehe

 rasa sayang kan nk tido bila katil kemas cmni. haha

tiga
tiba2 teringat kt dua orang budak kecik. 
"kakmira ni pemalu sgt laa..jnge laa malu..wt biasa2 jah. mama abe amar ok laa" 
"kakmira ni bwk keto jah reti tp parking xreti"
"best naik keto kak mira. keto ayh din xbest"
"gapo ni kak mira?" sambil tnjuk kt ceklat..hamboiiih da tau tu ceklat,lg mau tanya ka? then "xsdap la ceklat kak mira ni" sambil amik ceklat utk kali kedua.

empat
masih lg berkira-kira nak simpan semua barang2 itu ataupun biar je mcm biasa. buat masa sekarang, smua brg2 tu masih di tempat biasa. masih diguna pakai mcm biasa. 

lima
da maghrib daa.. chow!

9 comments:

me suya said...

keenam..
giloss.. hahaha weyh.. update la beracap sikit.. at least aku tahu saim aku lagu manomkiro loni..nak mesej haram dohh..

ps.. mirah tuuu.. 3tahun doh tu.. bilo nk ikat kemah keming~

εїз Cik Fasya εїз said...

eceyh suya oyk ko mirah jah..mg tuh,sila,sila..~

mira said...

suya: haha aku mls la nk updet.. bkpo nk mesej haram plop?? kito muhrim kae! haram gnamo rima nyo.. muahahaha
tanyo la mirah bilo nk ikat..

mcna: mu oyk ko sapo mcna? suya ko? suya tuh meme gituh. paku dulang paku serpih,mengata org dia yg lebeyyyyy

LilMizSunshine said...

waahhhh tq my darling! jauh bezo nyo kaler ak ngan pok mat O_o ! neway tq3!!hihi.. iena dlu pah suya pah mu baru aku!!wahahaha..kan kan??

mu x cito abih lg psl mu tubik aritu kat rfc T_T

mira said...

cesss nk oyk mu putih ko ghano nih? hahaha
ouff cerito rfc tuh nati la ak cito tym cetim. xleh crito koknih,bahayaaa!! haha

Seng said...

wk no tiga tuh....po kenal jah...ehem22222!!!

mira said...

knal gapo? kah3

.:Nana Farhana:. said...

ololo..sweetnyo...gambar mu mano nyo miya?nge gewe mu..nk tgk gop..

mira said...

aku xdop gewe la nana syg.. single mingle. huk2 mu tulun la cari gewe kakku sore