Pages

Monday, January 17, 2011

kenapa jantan suka pancut?

muahahahaha cam klaka la plak tgk tajuk post nih. ni bkn nk cite psl jantan pncut mlm2 tu ok. tu lain cite..ok2 sile balik ke landasan yg bnr ye. jgn pikir bukan2. ni nk cite awat bdk laki suka kencing pancut? korang tau x kalo kncing bdiri bleh mnybbkan kite cpt lupa? xptut laa korang ni kencing pancut. tau la ada kelebihan tp jgn la menunjuk sgt kebolehan korang yg pompuan xleh buat tu. kalo bdk2 kecik lg laa..sukati je nk kencing tepi jalan la, kt bangunan laa..kesian pokok2 n rumput2 tpksa minum air kencing korang.haiyoo pengotor la korang.. bukan stakat bdk kecik, budak besar n bapak budak pon slalu wt cmni gk. aku da byk kali kot tertengok (read: TERtgk ok!) jntan2 kencing tepi jalan. kalau kencing tepi jalan dlm hutan tu bleh diterima lg sbb mungkin kt situ xde toilet n korang plak da xleh nk tahan.

ok motif utama post ni adalah nk cite aku xpuas hati kucing jantan suka pancut!! seriously benci gilaa. dulu tym matrik, bag aku penah dipancut oleh kucing. bongok punye kucing. xpsl2 kena buang terus bag tu..sem ni lg la bengang sebengang-bengangnya. baju2 yg da basuh xleh sidai kt tmpat2 rendah. kalau x,konpemmm bau hanceng! skg ni da 4lai baju aku kena pancut ngn kucing. da basuh 2 3 kali pon still xhilang lg bau hanceng tu. de sesiapa tau x nk wt cemano nk bg hilang bau hanceng? pleasee.. dh la 2lai drp baju yg kena air kencing kucing tu adalah baju yg bomack bg. hukhuk ape mksd tersirat ye? tu baru cite psl baju. kasut n payung pon sama kes gak. xleh nk letak kt luar blik. kalau x mesti kena pancut jgk.. dinding2 kt depan blik aku ni da puas jd mangsa pancutan kucing jantan. kalau la dinding tu ada kaki n tangan,mungkin kucing jantan tu da mati kena bunuh. dlm blik aku pon kucing jantan tu penah pancut. kurang ajar gila kan? nasib baik la ko xde akal..jd xleh nk mrh lebih2. mlm td pon kucing jantan tu try nk pnjat tingkap blik aku tp xdapek laa sbb aku tutup tingkap. melampau la ko kucing!!

sekarang aku adalah anti gila ngn kucing. sekian terima kasih. (mcm bodoh kan gaduh ngn kucing? muahaha)

5 comments:

εїз Cik Fasya εїз said...

aku dop suke kucing juge......!

mira said...

aku tau dh..haha kita serupa~

me suya said...

aku tak suke jugak!!!

.:Nana Farhana:. said...

aku suke kucing!!!!!!

mira said...

suya: meh la join grup aku n mcna. huhu

nana: grrrrr aku beci kucing! hehe